Писмо от Николай Вълканов

Здравейте приятели !
Изпращам Ви кратък материал с който искам да засвидетелствам своята благодарност и признателност към целия Ви прекрасен колектив.
Благодарение на своята упоритост и най-вече на Вашето човешко отношение и професионализъм аз имам възможност и продължавам да работя любимата си професия.Благодарение на всичко това,аз все още съм в "играта".
Продължавам да работя на театралната сцена,в киното,на концертния подиум и в публичните изяви.
Хубаво е,че чисто служебните ни отношения прераснаха в приятелство.

Чрез Вас искам да кажа на всички, на които съдбата е изпратила изпитание,да имат доверие във вашата работа,да не униват и да разчитат най-вече на себе си.

Надявам след като цяла година не съм бил сред Вас ,скоро да се видим .

Оставам благодарен към целия Ви прекрасен колектив.
Приемете моите искрени приятелски поздрави !

С уважение ,Ваш Николай ВЪЛКАНОВ

19.11,2017 г.
гр.Ямбол

*****************************************************************************************************

ПРЕС-СЪОБЩЕНИЕ
ЧАЙКИ ДАЛЕЧ ОТ БРЕГА

(работно заглавие „Вълците идат“)

Продукция: ТРИВИУМ ФИЛМС с подкрепата на ИА „Национален филмов център“
Сценарий: Никола Петков, Евгений Кузманов, Костадин Бонев

Оператори: Константин Занков, Орлин Руевски

Режисьор: Костадин Бонев

С участието на: Пенко Господинов, Стефан Вълдобрев, Йоана Буковска,, Цветана Манева, Радина Къдржилова, Мая Новоселска, Иван Петрушинов, НИКОЛАЙ ВЪЛКАНОВ и др. „ЧАЙКИ ДАЛЕЧ ОТ БРЕГА “ е най-новото предизвикателство, с което се заема режисьорът Костадин Бонев.
Последният му пълнометражен игрален филм „Потъването на Созопол“ (2014г.) пожъна редица награди от международни кинофестивали, включително от Прага, Милано, Берлин, Ню Йорк, Бразилия.
Бонев е добре познат на зрителите още с „Военен кореспондент“(2008г.) и „Подгряване на вчерашния обед“ (2002 г.), също и с документални продукции като: „Вапцаров. Пет разказа за един разстрел“, „Европолис, градът на делтата“, „Корабите са пълни“ и др.
В малък провинциален театър група актьори репетират новата пиеса на нашумял български писател. В нея група мъже, откъснати от света, се изправят лице в лице със смъртта. И един по един поемат по хлъзгавата пътека на насилието. На сцената, сред набързо събрани от стари спектакли декори, актьорите се опитват да разгадаят мистериозното послание на автора. Докато един ден събитията от пиесата не започват да се случват на тях самите. И само чудо може да спаси спектакъла от провал.
В сценария са използвани фрагменти от превърналия се в легенда роман на Евгений Кузманов „Чайки далеч от брега“, публикуван през 1983 г. след драстични съкращения.
Снимките започнаха на 28 октомври, 2017 г.
Първата среща с част от екипа се състоя на 25 октомври, от 16:00 ч. във фоайето в Дома на киното, ул.Екзарх Йосиф № 37.

novini 3novini 1

 

 

novini 4novini 2

 

 

novini 5

Запитване